Highschool memories

Det finns en svunnen tid vars innehåll jag inte längre minns mer än fragmentariskt, men om du är intresserad av de tonårstankar som en gång för länge sedan formade den person jag kom att bli i vuxen ålder finns här lite multimedialt material i form av gamla SR-reportage, tidningsartiklar, egenproducerat material, mm.

4 Sagor om Livet
I högstadiet och gymnasiet så hade jag en period där jag skrev egna låtar, ungefär 20% av dem lyckades få en inspelning. Dessa är producerade på en gammal analog mixer live tillsammans med mina vänner. Ljudkvaliteten är därmed därefter. Ta även med i beräkningen att ingen av oss är professionella musiker så ta det för vad det är.
Enjoy! 🙂

STOP! personligt med Per-Olof Flodström
Produktionsår: 2002   Längd: 38:57

Sveriges Radio beskriver programmet så här:
En storvuxen kille med axellångt hår, rödmålade läppar, hatt på huvudet, krucifix om halsen och människoskelett på jackan. Per-Olof Flodström väcker uppseende i Gävle där han bor. Kompisarna beskriver honom som en stor och snäll teddybjörn med hjärtat långt till vänster. Per-Olof är adoptivbarn, född i Indien. Under uppväxtåren i Fagersta konfronterades han med många nazister och andra högerextrema element. Själv är han både kristen och kommunist. ”Om du anser att du har en stor näsa, men alla andra tycker att näsan är liten – vad är då sanningen?” Den filosofiska frågan ställer Per-Olof i Gävle i sitt program, som innehåller mycket snack om politik, musik, filosofi och känslor kring uppväxtåren.

Utbildningsnivå: Gymnasieskola

Sveriges Radio, dokumentär om adoption av Jimmy Englund
Min kompis Jimmy spelade in den här dokumentären då han arbetade som programledare på Sveriges Radio Gotland. Jag och mamma intervjuas cirka tolv minuter in i programmet.