P-O i pressen

Här har jag samlat dem intervjuer som pressen gjort med fokus på mitt liv, snarare än specifika evenemang och organisationer.

Gefle Dagblad
Följande reportage gjordes augusti 2013 i samband med min flytt från Gävle till Örebro, med anledning av mina studier på Församlingsledarakademin – Örebro Missionsskola!
fb-fallback-4080884fc4ee10e8559e6ec908ca6dda Flodström lämnar Gävle flodstrom-lamnar-gavle-page-002

Arbetarbladet
Även Arbetarbladet som även var den tidning jag haft närmast samarbete med under mina år i Gävle ringde upp och frågade: What’s up?
Varför flyttar du PO Flodström? Varför flyttar du Flodström?
Mitt Gävle

Under våren 2013 rasade en debatt i ”Mitt Gävle” mellan mig och deras politiske ledarredaktör Kenneth Lutti angående Pingstkyrkan och Livets ursprung, detta ”hemma hos” blev av den mindre polemiska arten – mycket trevligt!

130822 frikyrklig radikal Flodström Flodström lämnar Gävle efter 13 år

Gefle Dagblad
Följande reportage gjordes våren 2008 då jag precis lämnat Högskolan i Gävle och mitt arvoderade heltidsuppdrag som evenemangsansvarig (Master of Cermonies) på Gefle Studentkår

p-o flodström en politisk drivkraft i nöjesvarlden Gefle Dagblad p-o-flodstrom-en-politisk-drivkraft-i-nojesvarlden-gd

Arbetarbladet
Våren 2009 hade jakten på ett fast heltidsjobb pågått i två år, jag hade ett flertal deltider och behovsanställningar men inget av dem ledde till något långvarigt som gick att försörja sig på.

Släpp in framtiden, P-O Flodström P-O Flodström Engagemang utan resultat PO Flodström arbetssökande

Gefle Dagblad
Så började det hela, denna artikel utgjorde startskottet för mitt liv som ”offentlig person” i Gävle. Reportaget är gjort av Kerstin Monk 21-februari 2003. Minns inte att jag var så intresserad av Equmeniakyrkan – the artist formerly known as – Svenska Missionsförbundet under min tonår, riktigt kul att ”återupptäcka” sig själv. Mitt ”16årig-jag” var oförväntat lik mitt ”32åriga-jag” hur som helst! 😉 

fb-fallback-4080884fc4ee10e8559e6ec908ca6dda Flodström anarkist feminist kristen Flodström Svenska Missionsförbundet anarkism feminism kristendom PO Flodström pastorsdrömmar